Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Automobilul Hyundai, oferit de Orange şi-a găsit câştigătorul ©

18 iul. 2014,, 12:05   Societate
2420 0

Febra campionatului mondial de fotbal a trecut, însă Orange Moldova continua şirul de surprize. După o lună de aşteptare, plină de emoţii şi suspans, sute de microbişti au revenit în orăşelul sportiv, pentru a asista la marea extragere a câştigătorului marelui premiu al concursului „Ghiceşte scorul si câştigă” – automobilul Hyundai Elantra.

Mickael Faure, Director Marketing şi Comunicare, Orange Moldova: „Fotbalul este cu siguranţă cel mai iubit sport al moldovenilor, inclusiv al clienţilor noştri, iar noua ne place să credem în pasiunile lor şi să le susținem. Suntem mândri ca am reuşit sa le aducem tuturor microbiştilor nopţi interactive de fotbal, prin organizarea diferitor concursuri. „Ghiceşte scorul şi câştigă” a fost cel mai popular concurs, fapt confirmat de miile de mesaje expediate aproape zilnic, la numerele scurte, de către amatorii de fotbal.”.

Originar din Drochia, Serghei Snegur a devenit posesorul automobilului Hyundai Elantra, fiind selectat prin tragere la sorți în mod aleatoriu, cu ajutorul unui soft online.

Serghei Snegur, câştigător: „ Am mari emoţii pentru că mi se întâmplă prima dată să câştig un automobil. Îmi place maşina şi o voi conduce cu drag, chiar dacă nu am mai urcat la volan de cca 6 ani. Multumesc mult Orange Moldova”.
Fericitul câştigător a fost desemnat dintr-un număr de cca 500 de finalişti, care au înregistrat cel puţin 20 de pronosticuri corecte.

Veaceslav Gheorghiev, Director Hyundai Moldova: „Hyundai Moldova contribuie la dezvoltarea sportului în Moldova și suntem bucuroși să fim parteneri ai acestui concurs și a celei mai mari zonă de fani din țară. Adresez felicitări câștigătorului și îi doresc doar verde la semafor!”

Atmosfera nopţilor braziliene a fost resimţită şi de alţi clienţi Orange, care au stat cu ochii pe campionatul mondial. Microbiştii care au ghicit scorurile şi au participat la concurs, au avut şansa să câştige mai multe premii. Norocoşii selectaţi aleatoriu printr-un soft online au primit în dar telefoane inteligente, e-readere sau accesorii.

Alexandru Gâlcă, câştigător: „Am câştigat un telefon pentru soţia mea, care era convinsă că nu este o norocoasă. Trebuie să recunosc faptul că am participat în repetate rânduri, însă nu am primit premii. Sunt foarte fericit. Mulţumesc Orange pentru organizarea unor asemenea concursuri”.

Orange Moldova este un partener fidel al sportului. Pentru ai surprinde pe microbişti, tradiţional, in perioada Campionatului Mondial de Fotbal, compania organizează mai multe activităţi cu conţinut mobil, preferate de clienţi.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?