X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Partidul Comuniștilor: CCA demonstrează o atitudine selectivă faţă de mass-media

10 iul. 2014,, 15:45   Societate
3393 0
Foto: noi.md
Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) demonstrează o atitudine selectivă faţă de sursele mass-media, pedepsindu-le aspru pe cele care nu sînt pe placul autorităților, în schimb fiind foarte îngăduitor cu acoliţii puterii, consideră cei din cadrul Partidului Comuniștilor, relatează NOI.md.

În declarația sa cu privire la decizia CCA de a suspenda difuzarea canalului de televiziune „Rossia 24” pe teritoriul Republicii Moldova, Partidul Comuniștilor constată că "gruparea aflată la guvernarea Republicii Moldova continuă politicile represive împotriva surselor mass-media nedorite. Decizia CCA este continuarea logică a acțiunilor puterii, care au dus la închiderea ilegală a canalului de televiziune NIT, la limitarea în drepturi și discriminarea altor surse mass-media".

Comuniștii menţionează că decizia CCA a fost luată aproape imediat după semnarea Acordului de asociere "unul dintre scopurile căreia, așa cum a declarat, era introducerea standardelor europene, dezvoltarea democrației și a libertății de exprimare. Această decizie a CCA nu are nimic comun cu democrația și libertatea de exprimare, ca, de altfel, şi cu multe altele".

Partidul Comuniştilor condamnă cu fermitate decizia CCA de a interzice difuzarea canalului de televiziune „Rossia 24„ şi cheamă Coaliţia Pro-Europeană şi CCA să respecte principiile democrației și ale libertății de exprimare, reamintind că restricțiile și interdicțiile privind mass-media sînt semnalmentele unui stat autoritar.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?