Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4030

Ce spun deputații comuniști despre acțiunile colegului Petrenco

10 iul. 2014,, 11:27   Politică
5342 1
Foto: noi.md
Majoritatea deputaților comuniști condamnă acțiunile lui Grigore Petrenco îndreptate împotriva partidului și își declară susținerea pentru liderul PCRM, Vladimir Voronin, transmite NOI.md cu referie la Unimedia. În opinia acestora, propunerea colegului lor privind înlăturarea lui Voronin de la conducerea formațiunii este absolut neîntemeiată, iar Petrenco trebuie să răspundă pentru acțiunile sale.

„Eu nu cred că e normal să scuipi împotriva vîntului, ceea ce fac unii colegi de-ai noștri. Voronin este nu numai liderul partidului, dar și un lider național, care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor. De aceea, să încerci ceva împotriva lui înseamnă să acționezi în detrimentul partidului”, a menționat Artur Reșetnicov.

Și deputatul Anatolie Gorilă a calificat acțiunile lui Petrenco drept prostii, precizînd că acesta ar trebui să plece din partid.

„Prostiile lui Petrenco nu le ascult, omul s-a îmbolnăvit tare. Lui îi trebuie pur și simplu să se adreseze la un medic. El singur nu știe cea vrea, încă nu s-a apreciat”, a menționat Gorilă.

„Voronin nu trebuie să plece în niciun caz. Este o persoană cu mare notorietate”, a spus deputata comunistă Oxana Domenti.

Deputatul Iurie Muntean a fost mai reticent în declarații, precizînd că situația creată în partid îi privește doar pe membrii PCRM. „Aceasta este o chestiune internă a partidului și nu-i vizează pe cetățenii Moldovei care nu dețin calitatea de membru al PCRM”, a menționat Muntean.

Declarațiile deputaților au venit ca răspuns la afirmațiile lui Petrenco, care crede că Vladimir Voronin trebuie înlăturat de la conducerea partidului pentru trădare și slăbirea partidului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?