X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

La Chişinău a fost lansat proiectul „TrolleyBook” (FOTO)

7 iul. 2014,, 18:20   Societate
7169 0
Foto: noi.md
Sîmbăta, 6 iulie, la intrarea în Parcul de distracţii din „Valea Trandafirilor” a fost lansat proiectul "TrolleyBook". Proiectul este implementat de Biblioteca Municipală „B.P. Haşdeu”, cu sprijinul Primăriei Chişinău, relatează NOI.md.

De marţi pînă duminică, între orele 11.00 și 18.00, pentru vizitatorii Parcului de distracţii din „Valea Trandafirilor” va fi deschis un "trolleybook" – un troleibuz vechi, transformat într-o bibliotecă. Сărţile pot fi împrumutate sau citite pe loc.

Directoarea bibliotecii „B.P. Haşdeu”, Mariana Harjevschi, şi-a exprimat speranţa că proiectul va trezi interesul populaţiei Moldovei pentru lectură.

Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu” oferă toate metodele accesibile de cunoaştere: lectură, joc, ateliere de creaţie, care vor contribui la dezvoltarea creativităţii şi imaginaţiei la copii şi adolescenţi.

Ideea proiectului a fost propusă de către un grup de studenţi de la un program de masterat la Facultatea Jurnalism și Științe ale Comunicării a Universităţii de Stat din Moldova. Partenerii proiectului sînt pretura sectorului Botanica şi Întreprinderea Municipală „Regia Transport Electric".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?