X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

SUA au pregătit planul "B" pentru Poroșenko

6 iul. 2014,, 01:45   Externe
9119 7
Foto: livejournal.com
Copia unui document, care ar fi fost pregătit de centrul american RAND (Research and Development) Corporation, a fost publicat pe site-ul Before Its News, pe care poate fi plasată orice noutate.

Documentul reflectă trei etape ale acțiunilor trupelor ucrainene în partea de est a țării, în caz de eșec al planului de pace al președintelui Poroșenko.

În prima etapă a operațiunii militare în Ucraina este introdusă starea de război. Regiunile care îi sprijină pe rebeli trebuie să fie complet izolate. Acolo sînt deconectate toate tipurile de comunicații, se introduce stare de asediu.

A doua etapă a planului implică ocuparea de teritorii. În orașe se introduce tehnica blindată, toți bărbații sînt trimiși în lagăre de filtrare. Rebelii acivi sînt deferiți justiției. Proprietățile celor condamnați sînt confiscate și transmise celor care s-au distins în timpul operațiunilor militare.

A treia etapă implică restabilirea regiunilor. În cadrul acesteia se întărește granița cu Rusia. Toți refugiații, după ce trec controlul, au dreptul să se întoarcă în patrie.

Documentul subliniază că în zona operațiunilor militare nu ar trebui să se afle reprezentanți ai mass-media străine. De asemenea, ar trebui dusă o campanie masivă de propagandă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?