X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4052

Copiii au fost obligați să participe la mitingul în susținerea ratificării Acordului de asociere cu UE

2 iul. 2014,, 16:20   Societate
4627 1
Foto: facebook.com
Astăzi, 2 iulie, înainte de începerea mitingului în sprijinul ratificării Acordului de asociere cu UE, pe străzile adiacente din centrul orașului au fost observate autobuze cu elevi veniți din alte localități din țară.

Utilizatorii rețelelor sociale sînt indignaţi de faptul că autoritățile i-ar folosi pe copii în calitate de figuranţi la miting. Mulți confirmă acest fapt, spunînd că rudele lor ‒ angajați ai întreprinderilor de stat – au fost obligați să vină la miting. Acest subiect este discutat aprins şi pe Facebook.

Iată ce scriu unii utilizatori referitor la ceea ce se întîmplă: "Această situație seamănă cu cea din decembrie anul trecut, cînd oamenii la fel erau impuşi să iasă la miting, fiind ameninţaţi că în caz contrar nu li se vor achita primele sau chiar vor fi demişi...". Unii cititori susțin că aceste informații mai trebuie confirmate.

Astăzi, la Chişinău, în fața Parlamentului are loc mitingul cetățenilor moldoveni în susţinerea Acordului de asociere RM-UE. Oamenii au urmărit cum autoritățile decid problema ratificării documentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?