Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

ААРМ va propune candidaţii Moldovei la medalia „Pentru utilitate”

26 iun. 2014,, 17:35   Societate
3780 0
Foto: firmology.com
Asociaţia Agenţiilor de Publicitate din Moldova (ААРМ) a purces la selectarea candidaţilor din partea republicii pentru decorarea cu medalia „Pentru utilitate” în domeniul comunicaţiilor de marketing.

Distincţia instituită de Consiliul Interstatal pentru Politica Antimonopol al ţărilor CSI se acordă pentru realizări în domeniul comunicaţiilor de marketing şi în domeniile conexe, realizări care au avut un impact pozitiv asupra dezvoltării pieţei, asupra vieţii societăţilor şi a statelor în ansamblu, dar şi pentru realizări în propaganda valorilor general umane, care contribuie la dezvoltarea cooperării umanitare şi la crearea spaţiului informaţional unic pe teritoriul statelor membre ale CSI.

Propunerile de decorare pot veni din partea colectivelor de muncă, a organizaţiilor, a autorităţilor de stat, dar şi a unor persoane fizice cu merite în domeniul comunicaţiilor de masă şi de marketing. ААРМ aşteaptă propuneri pentru formarea listei cu candidaţi pînă la 1 august pe adresa [email protected].
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?