Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

La 24 de ore de la omorul antreprenorului Nicolai Paşco au devenit cunoscute detaliile crimei

24 iun. 2014,, 10:44   Societate
10802 4
Foto: ziuaconstanta.ro
La 24 de ore de la omorul antreprenorului Nicolai Paşco, comis la Rîbniţa au devenit cunoscute detaliile crimei. S-a stabilit că antreprenorul se odihnea duminica trecută în compania unor localnici, printre care era şi un recidivist (condamnat, inclusiv, şi pentru infracţiuni grave). Au serbat ziua de naştere la terasa, amplasată pe malul Nistrului, în apropiere de satul Vîhvatinţi.

Între Paşco şi recidivist s-a iscat o ceartă, în cadrul căreia cel din urmă l-a împuşcat pe businessman dintr-o armă de vînătoare. În timp ce, antreprenorul de 63 de ani era transportat cu barca cu motor la spital, infractorul de 45 de ani a mai ucis o persoană. Mai tîrziu corpul neînsufleţit al acestuia a fost găsit de scafandri la fundul rîului. Arma crimei nu a fost găsită. Paşco este cunoscut în Transnistria prin activitatea sa politică. Astfel, anterior el a avut relaţii strînse cu fostul preşedinte al Sovietului Suprem al RMN, Anatoli Kaminski.

După victoria lui Evgheni Şevciuk la alegerile prezidenţiale, Paşco a făcut parte din conducerea partidului pro-prezidenţial "Vozrojdenie". În oraş, lui Paşco îi aparţinea un restaurant, piaţa şi un şir de alte obiecte comerciale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?