X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4020

Orășelul sportiv cu transmiterea în direct pe ecrane mari a CM 2014 este o adevarată atracție pentru amatorii fotbalului din capitală (VIDEO)

19 iun. 2014,, 16:22   Sport
7287 1
Foto: noi.md
Campionatul Mondial de Fotbal este mereu un motiv de a vă aduna cu prietenii și să împărtășiți adevăratele emoții ale echipei preferate. Din 2002, compania „Bisconcert” organizează un orășel sportiv în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, excepție a fost anul 2012, unde orășelul a fost amplasat în Piața Marii Adunări Naționale. Astfel, devenind o tradiție pentru organizatori să aducă mai aproape de chișinăuieni marele eveniment sportiv mondial.

Orășelul este dotat cu echipament de sonorizare profesionist, ecrane LED de dimensiuni enorme, unul de 75 m2 care este situat chiar în centrul scuarului – Zona Fun a orășelului, iar celelalte două LEDuri cu suprafața de 24 m2, sînt amplasate în părțile laterale ale teatrului – Zona VIP și Zona Fun 2.

Conform normelor de organizare a evenimentelor publice, compania Bisconcert a ținut cont de menținerea ordinii publice, amplasarea unui punct medical, cabine WC și ambudența de coșuri de gunoi.

Zonele Fun dispun de mobilier din lemn, fiecare oferind locuri pentru 6-8 persoane. Pentru doritorii de confort, compania Bisconcert propune Zona VIP a orășelului care oferă mese cu mobilă moale, un ecran LED de dimensiuni 6m x 4m și deservire cu băuturi și gustări pentru fiecare.

Organizatorii au menționat că scuarul Teatrului Național de Operă și Balet este locația perfectă pentru petrecerea timpului savurînd meciurile de fotbal. Scările teatrului dau impresia unui amfiteatru și creează o atmosferă „de stadion”.

În pauza dintre meciuri și reprize, organizatorii evenimentului vin cu surpize pentru spectatori invitînd showmani cu programe fun unde nu e loc pentru plictiseală. Astfel, a fost gîndit ca cei care vin să petreacă timpul activ, diversificat și interesant.

Chișinăuienii sînt suporteri înrăiți ai fotbalului și preferă să meargă în orășel cu prietenii, să facă atmosferă degajîndu-se în aer liber alături de echipa preferată, în loc să stea acasă într-o atmosferă mult mai pasivă.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?