Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

Poliţia nu poate identifica atacatorul casierei de la schimb valutar

17 iun. 2014,, 18:27   Societate
4394 0
Foto: noi.md
Căutările bărbatului, care a jefuit şi ucis pe 8 iunie o casieriţă de 43 de ani, nu s-au soldat cu succes.
http://www.noi.md/md/news_id/41965.
La poliţie s-au adresat diferite persoane care au oferit informaţie despre atacator însă la moment aceste date nu au ajutat ancheta să stabilească identitatea agresorului, a declarat în cadrul conferinţei de presă şeful Inspectoratului General de Poliţie, al MAI al RM Ion Bodrug, transmite NOI.md.

Totodată, procuratura axaminează cîteva versiuni. Potrivit uneia dintre ele, la săvîrşirea infracţiunii a participat şi colega victimei, care a condus-o pînă la clădirea, în care se afla oficiul central al casei de schimb valutar, însă a rămas afară în momentul cînd victima s-a ridicat sus, pentru a depozita banii în safeu. În legătură cu aceasta, organele de drept au reţinut-o pe colega victimei chiar în ziua săvîrșirii crimei, aceasta fiind bînuită de complicitate la infracţiune.

„În prezent, conform deciziei instanţei, femeia se află în arest. Acum poliţia şi procuratura colectează probe, care ar demonstra vinovăţia ei”, a declarat Bodrug.

La întrebarea dacă casiera şi-a recunoscut vina sau nu, poliţia nu a oferit răspuns, invocînd taina anchetei.

Potrivit organelor de drept, tînărul care a atacat casiera cunoştea ruta ei şi alte detalii, de aceea, pe lista suspecţilor se află angajaţii casei de schimb valutar.

Pe faptul crimei a fost deschis un dosar penal pentru omor şi tîlhărie. Unii experţi afirmă că dacă această infracţiune va fi descoperită, aceasta se va întîmpla la voia soartei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?