X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4015

Range Rover Sport 2014: Cea mai rapidă mașină de teren britanică din întreaga istorie Land Rover ©

17 iun. 2014,, 13:22   Ştiri Auto
5124 0
Foto : land-rover.md
Omul, cu cât are mai mulți bani, cu atât mai bine știe a număra. Din acest punct de vedere , mașina de teren de clasa premium Range Rover Sport nu e un obiect de lux, ci o investiție inteligentă pentru următorul deceniu. Automobiliștii experimentați mă vor înțelege.

În prezent, pe piață își face apariția o versiune specială a automobilului Range Rover Sport Fast Edition – este cea mai bună ofertă de pe piață.

În total, noul Range Rover Sport are cinci variante de motoare, începând cu cele diesel: 3.0 TDV6 (256 c.p.), 3.0 SDV6 (292 c.p..), 4.4 SDV8 (339 c.p.) și terminând cu două pe benzină: 3.0 Supercharged (340 c.p.) și 5.0 Supercharged (510 c.p.). Clientul Range Rover Sport poate alege unul din cele șase tipuri de dotare (de la cel inițial S până la exclusivul Autobiography Dinamic)

Să mai adăugăm și faptul, că noua generație RRS, creată pe aceeași platformă cu luxosul Range Rover, este un automobil extrem de bun și calitativ, care respectă absolut toate doleanțele clienților generațiilor precedente a acestui model.

Experții, la fel, recunosc calitățile noului Sport – după șederea la volanul mașinii de noua generație, ei dedică ode companiei britanice Land Rover, care a creat noul Range Rover Sport. Noua generație a modelului este cea mai rapidă din întreaga istorie a producătorului britanic de automobile. O confirmă și expertul moldovean, moderatorul «Autostrada» Constantin Mihalachi, care apreciază calitatea materialelor și lucrărilor în salon, dar și designul noului Range Rover Sport.

Apropo despre design, din spusele dealerului oficial al mărcii în Moldova, designul RRS 2014 reprezintă cele mai actuale elaborări ale companiei Land Rover, ce reies din ultimele tendințe ale designului. Este adevărat: mașina este excepțională – bucură ochiul, iar funcționalitatea este la cel mai înalt nivel.

La fel și interiorul noului Range Rover Sport. Vedem aici un panou de comandă total diferit, el include un display tactil color și butoane, amplasate comod, de dirijare a tuturor sistemelor. Pe ecran este proiectată toată informația privind funcționarea mașinii. Astfel, dacă treceți un obstacol acvatic, ecranul vă arată adâncimea atinsă în fiece secundă. Total noul RRS se poate adânci la 85 cm!!!

Aderența bună cu orice suprafață, pe care o parcurge RRS, o asigură sistemul Terrain Response II. Automobilul se poate lăuda și cu diapazonul maxim de suspensie, care poate atinge 260 mm la roțile din față și 272 mm la cele din spate. Grație acestui fapt, RRS depășește lejer orice obstacol, inclusiv bolovanii mari de piatră. Au demonstrat-o testele-drive efectuate de programul «Autostrada» în condițiile drumurilor total desfundate de la Orheiul Vechi.

Model de referință
Range Rover Sport – cel mai independent model al legendarului brand britanic, pe care Land Rover l-a evidențiat într-o familie aparte - Range Rover. Mașinile cu etichetarea «Range Rover» au o calitate ireproșabilă și un nivel maxim de confort. Noua generație Range Rover Sport reprezintă noutatea de ultimă oră a șirului de modele. .

Lista opțiunilortotal noipentruRange Rover Sport:
•Scaune încălzite / ventilate / masaj
• Sistem de camere 5-cer
• acoperișpanoramic din sticla
•acoperișînculori contrastante (negru, argintiu sau alb)
• control al climei 4-zone
• Start șioprire motor "Start / Stop"
· facilitatede acces fără cheie Close, ușăautomată mai aproape de Soft
•Preîncălzirea motorului șia salonului cu control de la distanță
· Sistemulcruise-control adaptiv cu asistență la frânare
· sistemautomat de control șirecunoașterea semnelor rutiere.
· Park Assist – paralelautomat/parcareperpendicular .
· Tablou de borddigitalLCD
· Ecranul nou tactil cu funcțiaDual View
· Sistem audioMeridian Signature Reference 1700w 23
· Sistem de adaptare la condițiile drumuluiTerrain Response II, sistem de pornire în pantă(HSA) și system de compensare a accelerației pe suprafețe înclinate (GAC).
•Beneficii suplimentare de funcționareoferă pachetul Dynamic, care include controlul suspensiei adaptive.
· Toate modeleleRange Rover Sport sunt echipate cu parbriz laminat șigeamuri laterale/ față izolate fonic
Range Rover Fast Edition
Salonul auto Land Rover de pe bd. Cantemir, 14 oferă posibilitatea de a achiziționa un Range Rover Sport la un prețfoarte atractiv, care la moment face din acest automobil cea mai atractivă ofertă de piață. Prețul special pentruRange Rover Sport 3,0 V6 Supercharged Fast Editioneste de49 800 еurо(numărul mașinilor este limitat).

DAAC Hermes – Centrul autoLand Rover
bd.D.Cantemir, 14
Telefon: 578-920
www.land-rover.md


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?