Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Programatorii joacă hochei (VIDEO)

15 iun. 2014,, 09:30   Societate
5860 0
Foto: noi.md
În cunoscuta companie moldovenească în domeniul tehnologiilor informaționale „DAAC SYSTEM INTEGRATOR” s-a încheiat campionatul intern la hochei de masă, relatează NOI.md.

Tineri cu profesii serioase de inginer, programator sau analist programator (unele profesii sînt greu chiar de pronunțat) se adunau cîte o oră-două în sala festivă și organizau adevărate bătălii „pe gheață” într-un joc, în care fricoșii nu au ce căuta – vorba cîntecului. Spiritele erau încinse la maximum, participanții luptau de parcă în joc ar fi fost Cupa Stanley, iar spectatorii trăiau spectacolul din plin, or, aceștia făceau pariuri în toată legea, iar miza ajungea pînă la 10 lei.

Ocupanții locurilor doi și trei au fost premiați cu butoiașe de bere, iar campionul turneului, Victor Bogatov, a primit un maiou oficial de la finala campionatului mondial de hochei, care s-a desfășurat în acest an la Minsk. Premiul a fost înmînat într-o furtună de aplauze și urări de a fi la fel de sîrguincios și pasionat și la locul de muncă.

În cadrul unui scurt interviu, campionul turneului, care deține funcția de analist al Departamentului elaborări de softuri din cadrul companiei „DAAC SYSTEM INTEGRATOR”, Victor Bogatov, a recunoscut că este foarte bucuros de victorie. Potrivit învingătorului, el a început să activeze în cadrul companiei acum 9 ani, imediat după absolvirea institutului și este mîndru de acest fapt, pentru că „această companie este cea mai bună, cea mai impunătoare și cea mai de succes din Moldova”.

„Cel mai important pentru mine este atmosfera creativă, de lucru, care s-a creat aici, dar și minunatul și prietenosul colectiv de prieteni. Am o soție pe care o iubesc și copii extraordinari, care sper că la fel vor deveni programatori”, a spus zîmbind Victor.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?