Transnistria stiri: 1384
Eurovision stiri: 510

Crearea locurilor de muncă – prioritate esenţială a Guvernului

12 iun. 2014,, 16:00   Societate
2960 5
Foto: noi.md
„Crearea locurilor de muncă şi aducerea emigranţilor din Republica Moldova înapoi în ţară constituie o prioritate esenţială a Guvernului”, a declarat joi premierul Iurie Leancă la conferinţa investiţională dedicată atragerii de investiţii străine.

Potrivit agenţiei "Infotag", şeful cabinetului de miniştri a subliniat că semnarea Acordul de liber schimb creează premise pentru atragerea de investiţii, care generează locuri de muncă şi inovare.

"În ultimii 20 de ani am asistat la o emigraţie masivă a celor mai capabili cetăţeni, cauzată de oportunităţile reduse de angajare, de aceea Guvernul pe care îl conduc şi-a fixat ca prioritate esenţială crearea locurilor de muncă. Fondurile pe care le primim de la partenerii noştri europeni furnizează locuri de muncă, oportunităţi de angajare, condiţii mai bune de dezvoltare pentru mediul de afaceri prin îmbunătăţirea infrastructurii, contribuie la construirea unui viitor mai bun", a afirmat Iurie Leancă.

El a mai spus că Acordul de liber schimb este important nu doar pentru business, dar şi pentru consumatori, care urmează să beneficieze de preţuri mai mici şi produse şi servicii de calitate mai bună.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?