Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4020

Care este vîrsta cea mai periculoasă pentru siluetă

12 iun. 2014,, 00:50   Societate
6313 1
Foto : moldovenii.md
Experții britanici au stabilit care vîrstă este cea mai periculoasă pentru siluetă bărbaților și femeilor.

Din punct de vedere al păstrării siluetei, cea mai dificilă vîrsta pentru femei este 35-40 de ani, pentru bărbați - 40-45 de ani. După căsătorie se îngrașă același număr de femei, ca și după nașterea copiilor, informează MedLinks.ru.

Căsătoria are o influență nefastă asupra siluetei a 32% dintre femei, nașterea – asupra 34%. Intervievatele au spus că au început să mănînce mai mult seara.

Viața personală afectează și aspectul bărbaților. Astfel, 22% dintre respondenți au spus că s-au îngrășat după divorț. Însă principalul factor în creșterea în greutate a bărbaților este munca. 36% dintre respondenți au spus că, urcînd pe scara ierarhică, au uitat de sport și au început mai mult să mănînce și să bea.

Studiul a fost realizat de compania dietetică britanică Forza Supplements, a studiat datele a mii de oameni în funcție de greutatea lor, nutriție, relațiile cu partenerul și programul de lucru.

Anterior a fost lansată informația că pentru lupta împotriva obezității în Marea Britanie este testată o injecție împotriva diabetului. Substanța conținută în preparat „amăgește” creierul - după injectare persoana are senzația de sațietate, o singură injecție este suficientă pentru o întreagă zi. Principalul component al injecției - liraglutidul, nu numai trimite semnale creierului despre sațietate, dar, de asemenea, scade tensiunea arterială, riscul de diabet și progresul bolii Alzheimer.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?