Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Putin a numit-o pe Hillary Clinton o femeie "slabă"

6 iun. 2014,, 02:00   Externe
6983 9
Fotо: informing.ru
Preşedintele rus Vladimir Putin a ironizat-o miercuri pe Hillary Clinton, fostul secretar de Stat american, într-un interviu pentru posturile franceze TF1 şi Europe1, spunînd despre aceasta că este o femeie "slabă" şi cu o exprimare lipsită de eleganţă.
Putin a făcut afirmațiile după ce Clinton declara în martie că Putin caută să "retraseze" frontierele Europei de Est, aşa cum a făcut Adolf Hitler în anii '30.
"E mai bine să nu intri într-o dispută cu femeile. Însă doamna Clinton nu a fost niciodată elegantă în declaraţii. Cu toate acestea, ne-am întîlnit după aceea şi am purtat discuţii cordiale la diferite evenimente internaţionale. Atunci cînd oamenii depăşesc limitele o fac nu pentru că sunt prea puternici, ci pentru că sunt prea slabi. Dar poate că slăbiciunea nu este cea mai rea dintre caracteristici pentru o femeie. Cînd aud asemenea declaraţii mă gîndesc că cei care le fac nu au niciun argument de valorificat. În ceea ce priveşte politica americană, este clar că Statele Unite continuă politica cea mai agresivă şi mai dură, pentru a-şi apăra interesele", a declarat ironic preşedintele rus.

Cu toate acestea, el a subliniat din nou faptul că, în ciuda unor astfel de incidente, Orientul și Occidentul poate încă negocia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?