X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Diacov: Bătaia din APG a fost provocată de dușmănia dintre Cernev și Formuzal

4 iun. 2014,, 16:15   Politică
5133 4
Foto: noi.md
Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, consideră că bătaia din Adunarea Populară a Găgăuziei este rezultatul relațiilor dușmănoase dintre Serghei Cernev și Mihail Formuzal.

Într-un interviu acordat publicației „Kommersant Moldova” politicianul a precizat că Partidul Democrat „nu are nicio legătură cu cele întîmplate la Comrat”.

Dumitru Diacov a menționat că democrații consideră că acest conflict este „rezultatul pregătirii intense a elitelor găgăuze pentru alegerile bașcanului”.

„În afară de aceasta, aici mai este vorba și de un aspect personal. Formuzal și Cernev au fost prieteni de mai mulți ani, iar acum relațiile dintre ei s-au înrăutățit. Păcat că această dușmănie s-a manifestat astfel”, a menționat Diacov.

Amintim că ultima ședință a Adunării Populare a Găgăuziei a degenerat într-o încăierare. Un grup de persoane în frunte cu fostul președinte al raionului Vulcănești Serghei Cernev l-au atacat ieri pe bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal, și pe președintele Adunării Populare, Dmitri Constantinov, cerîndu-le să demisioneze.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?