X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4030

Liberalul Gheorghe Morgoci consideră nefondate acuzaţiile foştilor colegi de partid

3 iun. 2014,, 11:02   Societate
5529 3
Foto: unimedia.info
Directorul Regiei Transport Electric Chişinău (RTEC), Gheorghe Morgoci, consideră "nefondate" acuzaţiile foştilor colegi de partid, în prezent liberali reformatori, potrivit cărora el ar fi prejudiciat bugetul municipal cu 1,3 milioane de lei.

Solicitat de agenţia "Infotag", Morgoci a declarat că "Regia nu a fost niciodată dependentă de bugetul municipal, a fost mereu la autofinanţare şi, conform legii, a achitat anual impozite la bugetul local".

"În anul 2012, întreprinderea a transferat la buget 5 milioane de lei, în 2013 – 10 milioane de lei, salariile angajaţilor au fost plătite la timp, ca şi impozitele cuvenite. Toate acuzaţiile colegilor de partid sînt neîntemeiate şi reprezintă un fel de răzbunare, deşi cîndva am avut o comunicare bună şi am avut acelaşi scop", a comentat Morgoci.

El a menţionat că organele de drept se ocupă de acest caz şi, dacă va avea loc judecata, este dispus să-şi apere drepturile, să dovedească că informaţia publicată nu corespunde adevărului.

Săptămîna trecută, consilierii municipali din Partidul Liberal Reformator l-au acuzat pe Morgoci de gestionarea iraţională a fondurilor, transmiterea în arendă ilegală a cantinelor Regiei, lipsa de transparenţă. Ei intenţionează să ceară Consiliului Municipal formarea unei comisii speciale care să investigheze ilegalităţile de la RTEC, dar şi suspendarea din funcţie a lui Gheorghe Morgoci.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?