X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1389
Preşedintele stiri: 4015

Prinţul Charles al Marii Britanii a FUGIT ÎN ROMÂNIA ca să scape de Camilla?

2 iun. 2014,, 11:28   Showbiz
6787 1
Foto : soundoffcolumn.com
De cîteva luni, curg zvonurile conform cărora prinţul Charles, întîiul moştenitor al tronului britanic, şi soţia sa, Camilla, nu se mai înţeleg deloc. Pe de o parte, la mijloc ar fi vorba despre abuzul de alcool al ducesei, pe de altă parte, presiunea pe care aceasta o pune pe Charles pentru a o convinge pe regina Elisabeta a II-a să-l numească rapid rege, în pofida mult îndrăgitului său fiu, prinţul William.

Revista Globe a dezvăluit în cel mai nou număr al său că prinţul Charles e cu nervii la pămînt, din cauza soţiei sale şi că nu ştie cum să petreacă mai mult timp separat de ea. Zilele trecute, chiar înainte de sosirea în România a moştenitorului din Regat, jurnaliştii au aflat că între Charles şi Camilla ar fi avut loc o ceartă-monstru, în care ambii şi-au aruncat cuvinte grele.

“Din cauza băuturii, nu o să ajungi niciodată regină” i-ar fi reproşat Chrales, pe cînd ducesa l-a trimis să doarmă acasă la Regina Elisabeta a II-a, mama lui. În schimb, se pare că prinţul şi-a făcut rapid bagajele şi a ales să se refugieze şi să se liniştească pe meleaguri româneşti, pe care le iubeşte atît de mult. Prinţul de 66 de ani s-a urcat într-un avion privat săptămîna trecută şi a sosit în ţara noastră, unde a rămas pînă ieri.

Europarlamentarul PSD Daciana Sîrbu s-a întîlnit sîmbătă cu Alteţa Sa Regală prinţul Charles. Cei doi au discutat despre agricultura ecologică, dezvoltarea durabilă a zonei montane şi creşterea atractivităţii acesteia, precum şi sprijinul acordat micilor fermieri. Soţia premierului Victor Ponta l-a invitat să viziteze Delta Dunării, vara aceasta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?