Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Moldova va lansa curse aeriene spre India și Maroc

29 mai. 2014,, 12:40   Economie
5288 0
Foto: noi.md
Republica Moldova va semna acorduri interguvernamentale privind operarea serviciilor aeriene cu India și Maroc. Guvernul a aprobat inițierea negocierilor pe marginea semnării acestor documente, relatează NOI.md.

Potrivit Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, la etapa actuală au fost înregistrate numeroase cereri de la companiile aeriene și cetățeni pentru operarea curselor aeriene în/din India. Această cursă va genera un trafic de pasageri către Republica Moldova și, totodată, prin intermediul țării noastre, spre alte destinații, stimulînd astfel turismul și creșterea economică.

Acordul cu Marocul urmează să stabilească pentru prima dată relații de cooperare în domeniul transporturilor aeriene dintre ambele state. Semnarea unui astfel de document va permite deschiderea pieței serviciilor aeriene din Republica Moldova și diversificarea destinațiilor din Aeroportul Internațional Chișinău, facilitînd accesul în Africa de Nord.

Guvernul a aprobat, de asemenea, inițierea negocierilor privind semnarea unui acord de cooperare în domeniul transportului feroviar cu Azerbaidjanul.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?