X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

1 iunie – Ziua ușilor deschise în centrele de bacalaureat pentru absolvenţi și părinți

29 mai. 2014,, 09:30   Societate
4776 1
Foto: noi.md
Ministerul Educaţiei informează că la 1 iunie curent va fi organizată Ziua ușilor deschise în centrele de bacalaureat din țară pentru absolvenţi și părinții acestora, informează NOI.md, cu referire la comunicatul de presă al instituţiei de resort.

Președinţii sau secretarii centrelor de bacalaureat le vor oferi elevilor informaţii suplimentare despre modul de desfășurare a examenelor, obiectele ce pot fi aduse de candidați în sălile de examen etc.

În aceeași zi vor fi afișate și listele candidaților la examene, în ordine alfabetică și conform profilurilor, în baza cărora elevii vor fi repartizați în sălile de examen.

La sesiunea de bacalaureat 2014 s-au înscris 28.707 de candidați. Examenele se vor desfășura în 104 centre de bacalaureat, în perioada 3-20 iunie curent. Candidații vor susține trei probe obligatorii: la limba de instruire, limba străină, disciplina de profil și o probă la solicitare.

Elevii alolingvi vor susține suplimentar o probă la limba română, iar elevii de etnie bulgară, găgăuză și ucraineană – la limba maternă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?