Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Comuniștii cer Coaliției să facă lumină în cazul „Pădurea Domnească” pînă la alegeri

28 mai. 2014,, 16:22   Politică
4622 8
Foto: noi.md
Fracțiunea PCRM solicită audierea în Parlament a procurorului general, Corneliu Gurin, pe marginea dosarului „Pădurea Domnească”, pînă la alegerile parlamentare din acest an. O solicitare în acest sens a fost înaintată astăzi de deputatul Anatolie Zagorodnîi.

Comunistul a argumentat propunerea prin faptul că dosarul este tergiversat, iar reprezentanții Coaliției trebuie să vină cu o explicație în fața societății, pînă la finele actualei legislaturi.

„Deja e clar că va fi pusă finalitate mandatului actualului parlament. Cred că vă doriți voi, dar și societatea așteaptă ca acest caz să fie dus la bun sfîrșit. Reiterez că societatea așteaptă ca Parlamentul să iasă cu o decizie asupra acestui caz, să nu fie ca și în cazul „7 aprilie”, să fie tergiversat, iar mai apoi să se meargă pe excluderea termenului de prescripție”, a menționat Zagorodnîi.

Propunerea comunistului nu a întrunit însă numărul necesar de voturi.

Precizăm că în urma vînătorii din Pădurea Domnească care a avut loc în decembrie 2012 și-a pierdut viața omul de afaceri Sorin Paciu. Deocamdată nimeni nu a fost tras la răspundere în acest caz.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?