X 
Cutremure stiri: 501

Presa: Mark Tkaciuk se mută cu traiul în Ialta

23 mai. 2014,, 13:35   Societate
21543 26
Foto: moldnews.md
Mark Tkaciuk ar putea începe în timpul apropiat pregătirile pentru mutarea cu traiul permanent în Crimeea. Aceasta ar fi o înţelegere privată cu prietenii lui antropologi care activează la Academia de Ştiinţe din Crimeea, relatează point.md.

Din momentul în care Crimeea a devenit parte a Rusiei, iar în regiune au crescut brusc salariile savanţilor, Tkaciuk, care conştientizează că nu va mai putea influenţa situaţia din interiorul partidului şi înţelege că este doar o chestiune de timp pînă cînd îl vor face „ţap ispăşitor”, caută un loc stabil de serviciu, dar cel mai important – un nou loc de trai.

La momentul actual el deţine în proprietate o clădire cu cinci etaje a Şcolii Superioare de Antropologie, amplasate în fostul bloc hotelier al bazei turistice „Doina”.

Dacă va vinde clădirea, cu banii obţinuţi din vînzare Tkaciuk îşi poate permite să-şi cumpere o casă bună pe litoralul din Crimeea şi să-şi iniţieze o afacere de familie. Soţia sa este rusoaică, iar pe fonul debandadei din ţară, ea, fireşte, este atrasă de Rusia.

NOI.md nu a putut confirma această informaţie din alte surse.

Amintim că astăzi s-a anunțat că Mark Tkaciuk şi-a depus mandatul de deputat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав