Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4018

Trăieşte aventura cu Orange PrePay. Descoperă noii prieteni Millidge şi Doig ©

21 mai. 2014,, 13:29   Ştiinţă şi IT
13366 0

Orange Moldova îşi invită clienţii să accepte provocarea unei noi aventuri, în compania îndrăgitelor personaje Millidge şi Doig. Din 20 mai, cele două mascote care au cucerit simpatia publicului din România, vin şi în Moldova, pentru ai bucura cu momente haioase pe clienţii Orange PrePay.

Millidge si Doig sunt două mascote amuzante, care trăiesc zilnic mai multe istorioare, în care sunt promovate valorile Orange: prietenia şi frumuseţea de a împărtăşi lucrurile dragi cu cei apropiaţi. Astfel, cei doi prieteni împart o singură gură şi se bucură de întâmplări haioase şi aventuri pe măsură. Aceste doua personaje au fost lansate în România în anul 2006. Autorul care a conceput cele două mascote este agenţia londoneză de publicitate „Wieden & Kennedy”. Millidge şi Doig sunt hazlii, iar toate scenele pregătite pentru cei ei, amintesc de comedia clasică jucată calitativ între 2 tipuri de personaje.

Orange Moldova invită toţi amatorii să cunoască noi experienţe în comunicare şi să facă cunoştinţă cu caracterele celor doi prieteni, aşa cum s-a întâmplat în România, unde, Millidge şi Doig aveau nenumăraţi admiratori entuziasmaţi. Fanii aşteptau cu nerăbdare să apară următoarea aventură a eroilor, dar şi apariţia accesoriilor preferate cu chipurile personajelor Millidge şi Doig.

Descoperă prieteni noi cu Orange PrePay

Pentru clienţii noi PrePay

Din 20 mai, cu Orange PrePay numărul de prieteni se extinde. Acum, la activarea unui număr PrePay, ei pot să-şi surprindă amicii cu primul apel gratuit în fiecare zi, timp de un an întreg. Astfel, fiecare poate să povestească prietenilor toate aventurile, tot ce-i mai interesant şi să se simtă mai aproape de cei dragi, cu primul apel gratuit în fiecare zi, de la 06:00 până la 12:00, în reţeaua Orange. Oferta poate fi activată prin transmiterea un SMS la numărul 5544 până pe 31 iulie 2014.

La conectare sau portare la PrePay

Oferta este valabilă la activarea pachetului PrePay 30 lei, timp de 1 an, la reîncărcare lunară cu 30 de lei şi nu poate fi utilizată în Roaming. Apelul nu poate depăşi durata de 15 minute. Detalii pe www.orange.md

Pentru toţi la PrePay distracţia ţine o zi întreagă cu noile opţiuni

Acum toţi utilizatorii PrePay au parte zilnic de distracţie pentru ca Orange le propune trei opţiuni noi la alegere pentru fiecare. Aşadar după preferinţe, clienţii au posibilitatea să comunice mai mult cu cei mai buni amici prin intermediul apelurilor, mesajelor SMS şi Internetului pe mobil.

Achitând doar 10 pe zi clientul primeşte:

• 1000 de minute în reţea sau
• 1000 SMS în reţea sau
• 500 de MB trafic Internet mobil
Aceste opţiuni, pot fi activate toate trei, sau doar una, după preferinţe, formând numărul *800#. Opţiunile promoţionale sunt valabile 24 de ore din momentul activării. Doar o singură opţiune cu minute sau SMS poate fi activată pe parcursul ultimelor 24 de ore. Opţiunile nu sunt valabile în Roaming.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?