X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

SUS acuză televiziunile rusești de FOLOSIREA "CADRULUI 25"

21 mai. 2014,, 12:01   Externe
4672 10
Foto: informing.ru
Serviciul ucrainean de securitate a examinat subiectele privind Ucraina prezentate pe canalele de televiziune rusești și a ajuns la concluzia că acestea folosesc tehnici informațional-psihologice interzise, inclusiv "cadrul 25", – a declarat purtătorul de cuvînt al instituției, Marina Ostapenko.

"Ca urmare a cercetărilor, specialiștii Serviciului de securitate au descoperit metode interzise de influențare informațional- psihologică folosite de canalele de televiziune rusești, în special "Rusia 24". Asemenea metode sînt interzise de legislația internațională. Este vorba despre utilizarea așa-numitului "cadru 25" cu cuvintele "A incendiat Sectorul de dreapta", "Banderoviști uciși" "Garda Națională ucigași", care nu sînt vizibile în timpul vizionării obișnuite a subiectului, dar în mod clar vizibile pe storyboard", - a spus Ostapenko.

În plus, Serviciul ucrainean de securitate acuză mass-media rusă de declarații false, deplasarea accentelor, denaturarea faptelor și a cronologiei evenimentelor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?