Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Chinezii vor moderniza „Calea Ferată din Moldova”?

20 mai. 2014,, 14:35   Economie
4348 0
Foto: viza.md
Compania chineză „China Gezhouba Group Corporation” intenționează să realizeze în Republica Moldova un șir de proiecte de infrastructură de amploare. Informația a fost comunicată de vicedirectorul Departamentului business internațional din cadrul companiei, Gao Ye, în cadrul întrevederii cu ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor al Republicii Moldova, Vasile Botnari, informează NOI.md.

În cadrul discuțiilor părțile au vorbit despre posibilitatea implementării în Moldova a unor proiecte comune în domeniul reparației drumurilor, infrastructurii căilor ferate, modernizării trenurilor ÎS „Calea Ferată din Moldova” etc.

Vasile Botnari a subliniat că partea moldovenească este interesată de atragerea investițiilor pentru dezvoltarea infrastructurii. Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor consideră important faptul că investitorii chinezi au manifestat interes față de aceste domenii strategice pentru Moldova. Vasile Botnari și-a exprimat speranța că în timpul apropiat vor fi stabilite proiectele concrete pentru cooperarea bilaterală.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?