Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4020

Music White Night - un show incendiar oferit de Orange Moldova ©

20 mai. 2014,, 12:31   Showbiz
5876 0

Show de excepţie în capitală. Mii de moldoveni au avut bucuria să danseze pe ritmurile muzicii electronice, mixate de renumiţi DJ, la cea de-a şasea ediţie a Orange Music White Night. Respectând codul vestimentar, petrecăreţii au colorat noaptea în alb şi au încins ringul de dans în compania DJ-ului moldovean, Andrew Rayel,cel mai strălucit reprezentant al tinerei generaţii din ţara noastră. Creaţiile lui i-au asigurat faima globală, dar şi cea mai spectaculoasa ascensiune – pe primele poziţii în topul celor 100 cei mai buni DJ din lume, în anul 2013.

Mickael Faure, Director Marketing şi Comunicare, Orange Moldova: „Suntem mândri că am reuşit să oferim moldovenilor un show senzaţional, alături de DJ renumiţi. Pe parcursul a celor şase ediţii a Orange Music White Night am adus la Chişinău artişti profesionişti, care surprind prin calităţile lor, întrucât considerăm că, clienţii noştri merită să se bucure de conţinut musical de calitate”.

Pe ritmuri incendiare, tinerii au colorat noaptea în alb într-un impresionant spectacol de lumini. Însoţit de doi vocalişti talentaţi, faimosul DJ Andrew Rayel a lansat la Orange Music White Night, primul său album „Fiind your Harmony”, piesele căruia i-a ţinut pe val pe petrecăreţi până în zori.

Ion Agache, participant la eveniment: „Este nemaipomenit. Am aşteptat cu mare nerăbdare acest eveniment. Bravo organizatorilor!”

Elena Poalelungi, participantă la eveniment: „Totul este super, o seară de excepţie. Mulţumesc Orange pentru un astfel de spectacol”.

Pentru amatorii de gadget-uri performante veniţi la eveniment, Orange Moldova a amenajat o zonă expo. Astfel, toţi doritorii au avut posibilitatea să testeze mai multe telefoane inteligente, inclusiv şi cel mai intuitiv şi impresionant smartphone din lume, HTC One M8.

Mihai Nodea, Manager Regional HTC, România şi Republica Moldova: „Reţeta nu poate fi decât una de succes, atunci când mixezi Orange Moldova, tineri plini de energie care se bucură alături de un DJ de top şi trăiesc experienţa testării unui dintre cele mai avansate telefoane din lume HTC One M8”.

Cel mai norocos petrecăreţ a câştigat un super smartphone, in cadrul unei tombole, organizate de Orange Moldova.

Stanislav Scutelnic, câştigător: „Sunt foarte fericit şi emoţionat în acelaşi timp. A fost destul de neaşteptat să devin posesorul acestui telefon. Mulţumesc mult Orange Moldova şi celor care m-au susţinut. ”

Aceasta a fost a şasea ediţie a Orange Music White Night, organizată de primul operator de telefonie mobile şi internet din tara noastră. Printre DJ care anterior au adus nopţile albe la Chişinău au fost Ferry Corsten, Above& Beyond şi David Guetta.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?