X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4044

Vlad Filat s-a întîlnit cu Victoria Nuland

20 mai. 2014,, 12:25   Societate
7177 21
Foto: facebook.com
În cadrul turneului politic efectuat în Statele Unite, liderul PLDM, Vlad Filat, a avut o întrevedere cu adjunctul secretarului de stat pentru Europa şi Eurasia, Victoria Nuland.

Părțile au abordat probleme legate de integrarea europeană a Republicii Moldova, realizările înregistrate în acest parcurs, inclusiv implementarea reformelor şi dezvoltarea economică a ţării. În acelaşi timp, cei doi au discutat despre provocările de securitate atît interne, cît şi externe, la care este expusă Republica Moldova în perioada de pînă la semnarea Acordului de asociere, dar şi pe termen mediu, în perioada preelectorală şi, totodată, în contextul tensiunilor din Ucraina şi din întreaga regiune.

Liberal-democratul a ținut să precizeze că menţinerea Republicii Moldova pe agenda priorităţilor SUA este un lucru crucial pentru ţara noastră.

Menționăm că Vlad Filat și-a început vizita de lucru în SUA la începutul acestei săptămîni. Politicianul urmează să aibă mai multe întrevederi cu demnitarii americani, dar și să țină un discurs în cadrul Consiliului Nord-Atlantic.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?