Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4027

UE va ajuta la reformarea sectorului agrar al Moldovei

17 mai. 2014,, 12:10   Economie
5026 1
Foto: jurnalul.ro
Uniunea Europeană va continua să susțină procesul de reformare a sectorului agrar al Republicii Moldova. Declarația aparține comisarului european pentru agricultură și dezvoltare rurală, Dacian Cioloș, și a fost făcută la Bruxelles, în cadrul întrevederii cu ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova (MAIA), Vasile Bumacov, informează NOI.md.

Potrivit Serviciului de presă al MAIA, discuţiile celor doi oficiali s-au axat pe probleme ce vizează pregătirile pentru semnarea și implementarea Acordului de asociere și a Acordului de liber schimb aprofundat și cuprinzător, perspectivele de conlucrare cu UE, asistenţa pe care o va acorda în continuare Uniunea Europeană pentru reformarea sectorului agroindustrial al ţării noastre, dar şi provocările cu care se confruntă agricultorii din Republica Moldova.

Părțile vor continua dialogul la sfîrşitul săptămînii viitoare, la Chişinău. Întrevederea de la Bruxelles a avut loc în cadrul primei reuniuni a membrilor Guvernului Republicii Moldova şi ai Comisiei Europene, unde s-a discutat despre agenda europeană a R. Moldova şi pregătirile pentru semnarea Acordului de asociere, prevăzută pentru 27 iunie curent.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?