X 
Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Doi MILIARDARII s-au BĂTUT din cauza unui supermodel (FOTO)

15 mai. 2014,, 00:57   Showbiz
9716 1
Foto: stirileprotv.ro
Ziarul The Herald Sun a publicat recent un set de poze care-l pun într-o lumină foarte proastă pe unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii, James Packer, posesor al unei averi de 6,3 miliarde de dolari. Afaceristul în vîrstă de 46 de ani s-a luat la bătaie ziua, în mijlocul străzii, la Sydney, cu un bun prieten de-al său, patronul unui canal de televiziune, şi el extrem de bogat.

Motivul? Invidios pe relaţia cu Miranda, căreia şi el i-a făcut curte, David Gyngell a cerut ca reporterii de la televiziunea lui să se bage tot mai mult în viaţa lui Packer şi a “îngeraşului” de la Victoria’s Secret. Miliardarul s-a supărat şi, cînd l-a întîlnit pe stradă, l-a luat la pumni pe Gyngell, iar scena a fost fotografiată şi filmată de martori. Ambii bătăuşi s-au ales cu cîte o amendă de 500 de dolari australieni, şi, deşi audiaţi, cei doi nu au vrut să spună motivul incidentului ruşinos.

David Gyngell și James Packer erau prieteni din copilărie, dar relația lor s-a schimbat cînd la sfîrșitul anului 2013 Packer a început să iasă cu modelul în vîrstă de 31 de ani, Miranda Kerr. Din cauza acesteia, miliardarul a divorțat de soția și mama celor trei copii ai săi, Erica Baxter. Aproximativ în aceeași perioadă s-a încheiat în mod oficial și căsătoria Mirandei Kerr cu actorul Orlando Bloom.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?