Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4014

Orange Moldova reconfirma statutul de lider în inovaţii (VIDEO) ©

15 mai. 2014,, 14:00   Ştiinţă şi IT
6428 0

Orange Moldova surprinde din nou prin inovaţii. În calitate de partener al Summit-ului Tehnologiilor Informaţionale, compania a prezentat participanţilor mai multe servicii inovative, lansarea cărora a contribuit la dezvoltarea pieţei de telecomunicaţii din Republica Moldova.

Portofoliul primului operator de telefonie şi internet din ţara noastră este unul vast şi cuprinde două premiere mondiale HD voice si HD voice internaţional, servicii 3G+ şi 4G, concepte inovative pentru dezvoltarea relaţiilor cu clienţii şi reţeaua de magazine Orange;

· Cea mai extinsa si performanta arie de acoperire 3G+este disponibilă pe 84 la sută din teritoriu ţării, fiind accesibilă pentru 96% din locuitorii Moldovei. Gratie acestei tehnologii, serviciul Internet Acum 3G de la Orange este cel mai popular serviciu de internet fără fir in Moldova.

· Cea mai extinsă arie de acoperire a reţelei 4Geste disponibila in 12 localităţidin Moldova, iar 28 la sutadin consumatori au acces la reţea. Aceasta tehnologie oferă serviciu Internet fără fir la viteza luminii, de 150 de MB.

· 2.600 000de clienţi beneficiază zilnic de serviciile companiei. Numai în 2013, peste 300 000de consumatori au aderat la familia Orange.

· Cele 28 de magazinedirecte sunt construite după concepte inovativ. Orange Conect, Orange Expo si Orange Smart Store - oferă clienţilor o experienţa inedita. In total peste 3600 de puncte de vânzări sunt disponibile in toata tara.

Astăzi, Orange a prezentat un nou serviciu Orange WIFI PROcare oferă utilizatorilor o experienţa unica. Acesta permite accesarea Orange WIFI fără a introduce parola de fiecare dată când clientul este in punctele de acces Orange WIFI.

Sergiu Postică, Director Strategie si Dezvoltare, Orange Moldova:„Astăzi am prezentat o noua tehnologie exclusiva, EAP-SIM, care permite accesarea serviciului WIFI fără a introduce parola, de fiecare data când clienţii sunt in punctele de acces Orange WIFI. Serviciul Orange WIFI PRO va fi disponibil curând, pentru toţi la Orange. Acesta oferă acces gratuit la internet în 330 de puncte de acces in 30 de localităţi din tara”.

Un alt serviciu, lansat de către centru de guvernare electronica in parteneriat cu Orange, premiat la Congresul global al operatorilor de telefonie mobila este semnătura mobila:

Stela Corpacian, Șef al Oficiului Operaţional, Orange Moldova:„Semnătura mobilă este un serviciu inovator care permite clienţilor Orange accesarea serviciilor online, prin intermediul telefonului mobil, într-o manieră simplă, comodă, sigură şi care are putere juridică. Acest serviciu deschide noi perspective pentru accesarea serviciilor electronice atât publice, cât şi comerciale. Lansarea acestui serviciu este un pas important pentru Republica Moldova spre o nou lume digitală.”

Subiectul inovaţiilor a fost discutat si in cadrul sesiunii de deschidere a Summit-ului ICT :

Pavel Filip, Ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor:“Suntem siguri că împreună vom reuşi să creăm în Republica Moldova un mediu prielnic pentru dezvoltarea unei societăţi informaţionale moderne, în care tehnologiile avansate pot deveni elementul central de ridicare a calităţii vieţii oamenilor şi de îmbunătăţire a mediului de afaceri”.

Iurie Leancă, Prim-Ministru al Republicii Moldova:“Tehnologiile informaţionale sunt parte din viaţa noastră şi la fel ca în toată lumea reprezintă un catalizator al productivităţii şi creşterii economice”.

Investiţiile companiei Orange in transformarea noilor tehnologii in servicii utile si accesibile, asigura poziţia de lider in inovaţii a Orange Moldova.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?