Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Voronin va beneficia în continuare de pază de stat

12 mai. 2014,, 15:10   Politică
3938 0
Foto: noi.md
Președintele PCRM, Vladimir Voronin, va beneficia de pază de stat pînă la sfîrșitul acestui an, chiar dacă anterior Președinția a anunțat că nu va mai asigura paza liderului comuniștilor. Potrivit portalului ziarulnational.md, Timofti s-a răzgîndit și a mai semnat un document prin care dispune asigurarea președintelui PCRM cu pază pînă pe 31 decembrie.

Purtătorul de cuvînt al președintelui, Vlad Țurcanu, a precizat pentru sursa citată că decizia de a-i oferi protecție de stat lui Voronin a fost luată în urma unei solicitări a Serviciului Pază și Protecție de Stat.

„În solicitarea prezentată de SPPS se face trimitere la o expertiză făcută de instituție și sînt aduse mai multe argumente care se referă la situația regională. Astfel, Vladimir Voronin beneficiază din nou de protecție de stat din 9 mai și pînă pe 31 decembrie 2014”, a menționat Țurcanu.

Amintim că la începutul lunii aprilie, reprezentanții Președinției au anunțat că Voronin nu va mai beneficia de pază de stat, întrucît Serviciul de Pază și Protecție de Stat nu are temei legal pentru a-i acorda în continuare protecție deputatului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?