Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

NOROCUL i-a surîs: completînd un cupon la tombolă, a devenit proprietarul unui Hyundai Tucson! ©

12 mai. 2014,, 10:48   Societate
4115 0
Foto : noi.md
În perioada sărbătorilor de Paști, clienții celui mai mare centru comercial din țară, Shopping MallDova, au fost din nou martori ai unui eveniment spectaculos – zeci de premii valoroase și-au găsit cîștigătorii după marea extragere de la tombola iepurașului.

Fortuna a fost de partea lui

Cel mai fericit dintre participanți a fost Vitalie Buzdugan, locuitor al municipiului Chișinău, care a cîștigat premiul mare – un automobil marca Hyundai Tucson oferit de Shopping MallDova.

Vitalie a participat pentru prima dată la o tombolă și, deși nu s-a considerat niciodată norocos, fortuna a fost de partea lui. A completat cuponul de participare și a primit în schimb un automobil.

„În astfel de circumstanțe e foarte complicat să realizezi ce noroc a dat peste tine, dar treptat conștientizezi. Sigur că emoţiile sunt puternice, suntem foarte fericiți”, își împărtășește bucuria Vitalie Buzdugan.

Mașina va fi oferită Elenei, fiica lui Vitalie, cea care de fapt l-a convins să participe la tombolă.

„Imediat ce mi s-a spus că sunt cîștigătorul premiului mare, am sunat-o pe Elena care este studentă la facultatea de medicină în Iași. Chiar în preajma zilei ei de naștere va primi un cadou valoros”, ne comunică Vitalie.

Shopping MallDova a împărțit multe cadouri

Pe lîngă premiul mare, Shopping MallDova a împărțit și multe alte cadouri - biciclete Giant, coşuri de picninc, seturi de badminton.

„Am venit la mall pentru a-mi cumpăra haine de vară, am completat un cupon la tombolă într-o glumă și iată că am cîștigat un set de badminton. Acum am un bun motiv de a merge la pădure cu prietenii”, glumește Valeriu Triboi, unul din cei 56 de cîștigători.

Tombola de Paşti s-a desfăşurat în perioada 4-30 aprilie a. c., valoarea totală a premiilor oferite de către Shopping MallDova fiind de peste 22 mii de euro.

La Shopping MallDova SURPRIZELE vor continua în același ritm alert și în perioada următoare. Cei care vor să cîștige, trebuie doar să fie atenți la promoțiile derulate în cadrul centrului comercial pentru că... nu se știe niciodată de unde SARE iepurele.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?