X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Incendiu de proporţii în capitală! Cinci maşini au luat foc într-o parcare (VIDEO)

12 mai. 2014,, 08:38   Societate
6058 0
Foto : avtovesti.com
Două automobile, un camion şi două microbuze de linie au ars în această dimineaţă într-o parcare din strada Mihail Sadoveanu din sectorul Ciocana al Capitalei.

Pompierii au fost solicitaţi de paznicul parcării la ora 04:00. Trei autospeciale au luptat cu flăcările aproape o oră. Cele cinci maşini au ars parţial.

Proprietarul unuia dintre microbuzele care au ars presupune că şoferul camionului s-ar face vinovat de incendiu, întrucît vehiculul nu a fost parcat corect şi i-a lovit maşina, după care ar fi izbucnit flăcările.

"Maşina am lăsat-o de la gard parcată undeva vreun metru, acum ea este împinsă tocmai în gard. A lovit-o camionul ăsta mare", a declarat proprietarul microbuzului 191.

Paznicul parcării susţine că maşinile ar fi fost incendiate de o persoană necunoscută.

"Eu cred că-i intenţionat. Ştim că a venit şi o persoană", a spus paznicul.

Flăcările au făcut scrum cele cinci maşini.

"La ora 05:04, pompierii au fost alertaţi pe strada Sadoveanu 40/2. Acolo, pompierii au lucrat cu flăcările aproape o oră şi în final s-a stabilit că mijloacele de transport au fost avariate de flăcări parţial, iar un microbus a fost avariat de aceste flăcări după lichidarea incendiului urmează ca angajaţii DSE să stabilească toate circumstanţele şi cauza izbucnirii acestui incendiu", a declarat Diana Ţurcan, ofiţer de presă Serviciul Situaţiilor Excepţionale.

Şoferul camionului nu a fost de găsit pentru comentarii. Poliţiştii au venit la faţa locului şi urmează să investigheze cazul.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?