Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Top TENDINȚE ROCHII pentru vara 2014 (FOTO)

10 mai. 2014,, 13:30   Showbiz
12448 0
Foto : ladyhealth.com.ua
Tendințele pentru primavara-vara 2014 marchează revenirea legendarilor ani '50 în stilul bon ton, cu o structura clasică la articole de îmbrăcăminte.

Înapoi la moda și formele geometrice și nestructurate, tipice anilor '90. Articolele de îmbrăcăminte sunt împodobite cu imprimeuri, cu teme care reflectă natura și luminile.

Primăvara 2014 va aduce, aşa cum era de aşteptat, pasteluri delicate, culori vii și luminoase - roz, albastru deschis, verde pal, galben, iar vara va fi marcată de culorile tari.

În ceea ce privesc țesăturile, domină houndstooth, materialele creponate, ne întoarcem la bumbacul structurat care evidențiază formele feminine construite în jurul siluetei fustei: de exemplu rochia - cămașa sau fustele largi și vaporoase. O întoarcere spectaculoasă al țesutului shantung.

Una dintre cele mai feminine, romantice si importante tendinte din sezonul primavara 2014 este dantela. Aceasta are o revenire puternica; fie ca o purtati ca o fusta, rochie sau un top, asigurati-va ca va fi piesa cheie, respectiv centrul tinutei. In aceasta primavara dantela vine in multe stiluri si culori - negru, alb, albastru, roz si alte nuante pastelate.

De asemenea, pentru acest nou sezon designerii s-au jucat cu transparenta. Purtata cu grija, aceasta tendinta iti poate da acel sex appeal de care ai nevoie, fara a fi vulgara sau provocatoare. Gandeste-te la perioada anilor '40/'50, cand femeile erau acoperite aproape in totalitate, aratand-si doar cîteva portiuni de piele.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?