Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Acuzarea Cristinei Scarlat de plagiat a fost o glumă?

8 mai. 2014,, 11:16   Showbiz
5041 0
Foto: facebook.com
După prima semifinală a Eurovisionului, unde Cristina Scarlat nu a acumulat numărul necesar de voturi, o parte a publicului o susţine pe interpretă, iar cealaltă o acuză de toate păcatele. Scarlat este învinuită chiar şi de plagiat. Interpretul din Moldova Serghei Artemiev afirmă că episodul cu ruperea părului a fost preluat de Cristina din videoclipul lui.

„Acest plagiat total, sub denumirea de EUROVISION, deja m-a exasperat la culme! Eu primul am venit cu ideea de a rupe părul în clipurile mele. Participanta din partea Moldovei, Cristina Scarlat – NE ÎNTÎLNIM ÎN INSTANŢĂ!!!”, a scris Artemiev pe pagina sa de Facebook.

Colegii artistului au calificat acţiunile lui Artemiev drept o glumă.

„E foarte amuzant, Artemiev pur şi simplu a decis să facă glume pe seama situaţiei, a relatat pentru NOI.md producătorul Serghei Orlov. – Dacă el va lua totul în serios, atunci ne vom veseli de două ori mai mult. Altfel, în acest caz îi putem acţiona în judecată şi pe autorii filmului „Ivan Vasilievici îşi schimbă profesia”, unde eroina jucată de Kracikovskaia îşi scoate peruca”.

Totuşi, producătorul consideră că momentul cu părul, utilizat de Cristina Scarlat, nu a fost cel mai reuşit.

„Posibil, a fost ceva bine gîndit. Cristina ar fi vrut să intre în rolul Janei D’Arc – femeia-ostaş. Însă la Eurovision, ca şi în viaţă, nu mai există a doua şansă pentru a impresiona. Deja după prima repetiţie, cînd părul tăiat a generat reacţii negative pe internet, trebuia să renunţe la această idee. În general, nu este clar, de ce la acest concurs a fost trimisă o piesă atît de depresivă”, spune Orlov.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?