Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Angela Merkel A SLĂBIT 10 kg în 4 luni! Află DIETA EI

7 mai. 2014,, 19:50   Showbiz
5590 0
Foto : medikforum.ru
Cancelarul german Angela Merkel a renunţat la celebrii wurts - cârnaţii nemţeşti - şi a reuşit ca, în numai 4 luni, să dea jos nu mai puţin de 10 kilograme.

Dieta urmată de ea nu este doar foarte sănătoasă, ci şi la îndemîna oricui.

La micul dejun, de exemplu, cancelarul german a înlocuit sandviciurile cu carne şi biscuiţii cu felii de morcov şi praz, ardei verde şi roşu, scrie cotidianul german Bild, care adaugă că, în ultima perioadă, "Angela Merkel s-a remarcat printr-un look mai proaspăt şi o alură mai sportivă".

Prima regulă impusă de medici şi urmată cu sfinţenie de către cancelarul german a fost ca aceasta să nu se atingă sub nicio formă de prăjiturile aflate pe mesele de protocol de la întîlnirile politice şi să le înlocuiască cu fructe.

De asemenea, rulourile cu carne tocată şi brînzeturile, alte delicatese servite la reuniunile politice, au fost eliminate, iar în locul lor au apărut batoane cu morcovi şi praz condimentate cu piper.

Tot Bild dezvăluie că politicanul în vîrstă de 59 de ani a slăbit cele 10 kilograme după ce, în decembrie, a suferit un accident la ski, în urma căruia a fost nevoită să stea o perioadă în scaunul cu rotile.

Incidentul a făcut-o pe Merkel să-şi reconsidere alimentaţia, astfel că a insitat ca toate sandviciurile, cârnaţii, biscuiţii şi prăjiturile care făceau parte din meniul ei zilnic să fie eliminate şi înlocuite cu fructe şi legume.

"La întâlnirile de partid, în faţa ei, pe masă, se află un bol cu morcovi cruzi, ardei verde şi roşu şi praz. A dat instrucţiuni clare ca toate platourile cu alimente interzise în dietă - mai ale ales sandviciuri - să fie aşezate cât mai departe de ea", a declarat un apropiat al Angelei Merkel pentru cotidianul german.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?