Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Cadouri de Paști de la angajații Medpark pentru 176 de copii orfani (FOTO)

7 mai. 2014,, 13:00   Societate
3178 0
Foto : unimedia.info
Sărbărtorile de Paști au fost un pic mai fericite în acest an pentru copiii de la Gimnaziul-internat nr. 2 din mun. Chișinău. În ajun de sărbători, angajații Medpark au făcut donații în cadrul campaniei interne ”Pască de la iepurași pentru copii nevoiași” pentru ca cei 176 de copii orfani să se bucure de cadouri dulci de la iepurași. Totodată, spitalul a oferit instituției școlare un lot de echipament medical, un frigider pentru păstrarea medicamentelor și un televizor. Marți, 29 aprilie, cu ajutorul a 6 voluntari de la Medpark, darurile au ajuns la destinatari.

„Ne-au sensibilizat mult istoriile copiilor pe care am avut ocazia să-i cunoaștem în cadrul acestei campanii. La această vârstă fragedă, fiecare dintre ei trăiește o dramă pe care o înfruntă singur, fără speranța în ajutorul părinților. De aceea, ne-am propus să fim alături de ei în perioada sărbătorilor pascale” a menționat d-ul Idris Ozcelik, Manager General Medpark.

Bomboanele, cozonacii și fructele au fost primite cu mare bucurie și cu exclamația „Hristos a înviat” de către copii. Iar administrația gimnaziului le-a înmânat reprezentanților Medpark, în semn de recunoștință, o diplomă de mulțumire pentru generozitate.

„Pentru copiii de la Gimnaziul-internat nr. 2, Paștele nu este o sărbătoare de familie. Dureros este faptul că ei sunt forțați de circumstanțe să devină maturi mult prea devreme, fără să reușească să cunoască căldura și protecția părintească, dar și bucuriile copilăriei. De aceea, surprizele de la Medpark înseamnă pentru ei și pentru noi mai mult decât cadouri. Faptul că cineva s-a gândit la noi și a ținut neapărat să ne aducă o părticică din lumina sărbătorilor pascale înseamnă enorm. Mulțumim din suflet angajaților și administrației Medpark pentru acest gest mărinimos. Să aveți parte de tot binele!”, a mulțumit Pavel Svetlana, Directorul adjunct pe probleme în educaţie al Gimnaziului–internat nr. 2.

Campania „Pască de la iepurași pentru copiii nevoiași” se înscrie în rândul proiectelor de responsabilitate social-corporative inițiate de către primul spital privat din Moldova cu scopul de a susține persoanele defavorizate din RM și, în special copiii. Reamintim că la sfârșitul anului 2013, Medpark a lansat în parteneriat cu Ministerul Sănătății al RM un proiect de CSR de amploare ”La Medpark, cu o viață nouă ajutăm două”, în cadrul căruia deja peste 50 de familii cu mulți copii au beneficiat de pachete de naștere din partea spitalului și a femeilor care nasc aici. Prin toate aceste acțiuni și proiecte, Medpark își reconfirmă statutul său de actor social-responsabil.

Despre Spitalul Internaţional Medpark:

Spitalul Internaţional Medpark a fost inaugurat în Republica Moldova în anul 2011, fiind primul şi cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară.

Conceput ca centru de excelenţă, Medpark dispune de săli de operaţie şi rezerve de spitalizare ultradotate, maternitate, laborator propriu de analize, policlinică şi departamente de imagistică care oferă servicii medicale de top precum: rezonanţă magnetică, tomografie computerizată, angiografie digitală, osteodensitometrie, radiologie şi mamografie, endoscopie, ecografie şi ultrasonografie de înaltă rezoluţie.

Deschis 24/24 ore şi 7/7 zile, spitalul oferă servicii medicale de înaltă calitate în conformitate cu standardele şi practicile internaţionale, egale cu cele ale instituţiilor medicale lideri pe piaţa internaţională.

Graţie unei infrastructuri moderne şi a unei echipe înalt calificate ce monitorizează încontinuu calitatea îngrijirii medicale, serviciile oferite la Medpark garantează siguranţa şi satisfacţia pacienţilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?