X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4015

Viața în stilul rapid F-Type ©

6 mai. 2014,, 10:00   Ştiri Auto
5993 0
Miranda Kerr, Kelly Osbourne, David Beckham – plus la cuvintele «modă, stil, luxury», acum pe acești oameni îi mai uniște F-Type. Dacă la AutoShow starurile americane s-au etalat întrun party special, consacrat ”fiarei” britanice pe patru roți, renumitul fotbalist a prezentat de curînd Jaguar F-Type în China.

Nu s-au stins bine lumînările pe tortul jubiliar al consoartei sale Victoria, că sîmbătă David deja era la expoziția din Bejing, unde prezenta publicului exaltat un Jaguar F-Type!


Costumul gri-deschis al lui David armoniza cu strălucitoarea coapsă albă a unui Jaguar, de parcă el l-ar fi ales cu migală, pentru a fi ”pe val” cu minunatul automobil ( da poate, n-a reușit să scoată costumul după festivitatea de omagiere.


Ei, David, da la Chișinău poți opri?! Un Jaguar F-Type alb avem și în salonul Jaguar al companiei DAAC Hermes de pe bulevardul Cantemir!

- “În plus, te-am ajuta să-ți îmbogățești garderoba cu minunatele noastre costume naționale …”

Dar să lăsăm gluma. Parafrazînd vorbele unui alt renumit forbalist, «Beckham nu va veni la noi !».

Da Jaguar F-Type a venit! Alb! Ca al lui Beckhem!


În salonul auto JAGUAR din Chișinău este expus un exemplar, sub capota căruia bate o inimă puternică — unul dintre cele mai bune motoare cu compresie: V6 cu volum 3,0 l și 380 c.p.

Acum, pot ”gusta” din frumesețe și fotbaliștii moldoveni, și alți amatori ai sportului, modei și minunatelor automobile Jaguar!

Salonul Jaguar al companiei DAAC Hermes și F-Type te așteaptă.

Chișinău, bd Cantemir, 14,
Informații la telefon: 022-578-922
Jaguar – How A live are you?
www.jaguarcars.md


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?