Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Pagube de MILIOANE, în urma incendiului de la Botanica

5 mai. 2014,, 14:15   Societate
3285 0
Foto: adevarul.ro
Pagubele provocate de incendiul devastator, în care a ars mansarda unui bloc de locuit din capitală, se ridică la circa 10,3 milioane de lei. Anunțul a fost făcut de pretorul sectorului Botanica, Vladimir Guriţenco, în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei.

Suma reflectă costul apartamentelor și al bunurilor materiale distruse în timpul incendiului. Pretorul de sector a anunțat că deocamdată nu au fost evaluate pagubele suportate de locatarii etajelor inferioare, ale căror locuințe au fost inundate în urma intervenției pompierilor.

În prezent, reprezentanți Serviciului Situații Excepționale examinează trei versiuni privind cauza producerii incendiului, versiunea de bază fiind un scurtcircuit la cablurile de alimentare electrică. Comisia care investighează cazul va prezenta concluziile finale pe marginea incidentului săptămîna viitoare.

Amintim că 28 de apartamente de la etajul şase al unui bloc de locuit de pe strada Independenţei din capitală au fost mistuite de flăcări săptămîna trecută. Focul a cuprins o suprafaţă de 600 de metri pătraţi. În urma incendiului nu au fost înregistrate victime.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?