Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4038

Grănicerii din Transnistria au sistat o tentativă de transportare a muniţiilor de către un poliţist moldovean (FOTO)

5 mai. 2014,, 11:30   Societate
9337 2
Foto: kgb-pmr.com
Un angajat al poliţiei din Moldova a încercat să introducă muniţii în Transnistria, transmite NOI.md cu referire la site-ul oficial al KGB-ului nerecunoscutei RMN.

În comunicatul publicat se menţionează că pe 2 mai, la punctul de control „Căuşeni”, grănicerii au contracarat tentativa de introducere a muniţiilor din Moldova în Bender. Pasagerii automobilului „Renault Megan” au declarat că nu deţin obiecte interzise la bord, însă, în cadrul verificărilor automobilului, sub una dintre cotierele dintre scaunele din faţă au fost depistate cartuşe de calibrul 5,6 mm. De asemenea, în nişa din faţa fotoliului pasagerului a fost depistat un încărcător cu cartuşe de 9 mm.

Şoferul unităţii de transport s-a dovedit a fi angajatul MAI al Republicii Moldova, sergentul Aurel Ciloci-Doni, născut pe 8 august 1975, domiciliat în Chişinău. Aceste a declarat că muniţiile îi aparţin, dar că a uitat să le lase acasă.

În cadrul examinării locului incidentului au fost confiscate 12 cartuşe de 9 mm, 20 de cartuşe de 5,6 mm şi mijloace speciale: baston de cauciuc, un set de cătuşe şi un electroşocher.

Pe numele angajatului poliţiei moldovenești a fost deschis un dosar penal pentru circulaţie ilegală a muniţiilor (art. 220, al. 1 al Codului penal al RMN).
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?