X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1430
Preşedintele stiri: 4020

Poliția din Găgăuzia muncește din greu și de sărbători

30 apr. 2014,, 11:48   Societate
5869 0
Foto: arena.md
În perioada sărbătorilor pascale colaboratorii Direcției afacerilor interne a UTA Găgăuzia au depistat 7 persoane aflate în căutare și au descoperit 26 de infracțiuni. În această perioadă în autonomie nu s-a înregistrat o înrăutățire a situației criminogene, transmite NOI.md cu referire la portalul Gagauzinfo.md.

În acest sens, au fost întreprinse măsuri operative de căutare și profilaxie suplimentare. În urma acțiunilor întreprinse poliția a stabilit locul aflării a 7 persoane anunțate în căutare, dintre care 4 sînt cercetați pe cauze penale. Totodată, a fost reținut infractorul Oleg Perju, care anterior a evadat.

În perioada sărbătorilor, în regiune au fost înregistrate trei jafuri, un furt de automobil și două violuri. Poliția a întocmit, de asemenea, 193 de procese verbale pentru diverse infracțiuni, dintre care 122 în timpul asigurării securității în trafic.

Concomitent, poliția din Găgăuzia a lucrat și la elucidarea infracțiunilor săvîrșite anterior. Astfel, organele de drept au descoperit 26 de infracțiuni, dintre care 21 de furturi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?