Transnistria stiri: 1384
Eurovision stiri: 510

În Transnistria vor fi create încă două zone economice libere

12 apr. 2014,, 14:00   Economie
5105 1
Foto : evz.ro
În Transnistria vor fi create încă două zone economice libere, informează NOI.md. Această decizie a fost luată de aşa-zisul guvern al Transnistriei, fiind aprobată o rezoluție privind instituirea Zonei Economice Libere de Producere "Protiagailovka", în satul Protiagailovka şi Zona Economică Liberă de Producere "Gîsca", în satul Gîsca.

Prim-viceministrul Dezvoltării Economice a Transnistriei, Alevtina Slincenko, a menționat că scopul acestor proiecte este de a intensifica activitatea economică în aceste sate, de a promova dezvoltarea socio-economică a acestor zone și a Transnistriei, în general, de a asigura condiții pentru ocuparea forței de muncă, de a atrage investiții pentru organizarea și dezvoltarea întreprinderilor, orientate spre export, bazate pe tehnologii noi și înalte.

Locuitorii Zonelor Economice Libere "Protiagailovka" și "Gîsca" vor primi scutiri la impozitul pe venit şi pe pămînt. Ceva mai devreme, în Transnistria, a fost luată decizia de a crea trei zone economice libere: în cartierul de Nord al oraşului Bender şi în satele Cremenciug şi Corjova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?