Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Ni se impun valori străine creştinităţii - Komov (VIDEO)

12 apr. 2014,, 11:30   Societate
6754 4
Foto : noi.md
„Ideologia agresivă a unor grupuri oligarhice a întors lupta cu păcatul cu picioarele în sus , din punct de vedere al ideologiei ortodoxe, nouă ni se impun lucruri total anti-creştineşti”, a declarat reprezentantul Congresului mondial al familiilor din Rusia şi ţările CSI, precum şi ambasadorul aceeaşi organizaţii la ONU, Alexei Komov, în cadrul întrevederii la Universitatea Populară a lui Iurie Roşca, transmite NOI.md.

Filozoful a recunoscut că este bucuros să viziteze Moldova, care i-a plăcut foarte mult încă acum 15 ani, cînd a venit aici pentru prima dată, şi care se alfă astăzi la o răscruce geopolitică şi economică. Însă pe mine mă interesează discuţiile nu despre politică, ci despre alte probleme mai importante”.

„În lume s-a maturizat o problemă cu caracter profund – lupta binelui cu răul, ce nu încetează din momentul creării omenirii. Ideologia agresivă a elitelor occidentale oferă păcatului, cu care Ortodoxia este chemată să lupte, un statut privilegiat. Homosexualismul, căsătoriile persoanelor de acelaşi sex, paradele gay, ce distrug valorile tradiţionale, sînt impuse în Moldova, dar şi majorităţii normale din toate ţările lumii, ca nişte realizări democratice în apărarea minorităţilor sexuale”, a relatat savantul.

„Totodată, sînt igrnorate totalmente drepturile reale ale omului la viaţă – milioane de avorturi sînt considerate drept progres, la bătrîneţe – eutanasia, ca drept la omor. Soros finanţează deschis multiple organizaţii, ce pledează pentru legalizarea drogurilor şi prostituţiei. Însă cel mai straşnic este faptul că multe guverne urmează aceste idei, în pofida protestelor milioanelor de oameni normali, aşa cum a fost recent în Franţa. Iată cu aceste gînduri am venit în Moldova”, a subliniat Komov.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?