Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Ofertele de vară pentru turiștii din Republica Moldova (VIDEO)

10 apr. 2014,, 16:55   Societate
5161 3
Foto: forkids.ru
În ajunul sezonului estival, companiile turistice şi-au prezentat ofertele. Expoziţia „Tourism. Leisure. Hotels”, care s-a deschis la CIE „Moldexpo”, a adunat peste 100 de companii din Moldova, Bulgaria, România, Slovacia, Turcia şi Ucraina. Ofertele lor pot satisface cerinţele celor mai exigenţi turişti.

Bulgaria şi Turcia vor rămîne cele mai populare destinaţii pentru turiştii moldoveni. Practic toate agenţiile oferă sejururi în aceste ţări. Au fost prezentate o mulţime de pachete turistice, accesibile tuturor. Mai mult, în cadrul expoziţiei, poate fi obţinută o reducere de 10%. Sînt valabile şi reduceri pentru rezervarea timpurie – pînă la 20%.

Anul acesta, în premieră au fost prezentate oferte suficient de accesibile la staţiunile balneare din România – noi programe de odihnă. Turoperatorii români speră că România va deveni o alternativă demnă sejururilor din Ucraina. „Avem pachete de 55 de euro de persoană, în care este inclus şi transportul cu autobuzul”, a menţionat managerul unei agenţii turistice.

Îşi menţine popularitatea Grecia, care este atractivă prin accesibilitatea sa. „Pachetul all-inclusive, împreună cu transportul cu autocarul, va costa circa 200 de euro de persoană”, afirmă operatorii turistici.

Pentru prima dată la expoziţie sînt prezentate ofertele staţiunilor balneare din Slovacia. Agenţiile turistice au pregătit o ofertă complexă de tratament şi odihnă în cele mai pitoreşti locuri din ţară.

Printre direcţiile exotice propuse în cele mai îndepărtate şi mai atractive colţuri ale lumii, potrivit operatorilor, cea mai accesibile sînt sejururile în Republica Dominicană.

Pentru amatorii odihnei active, participanţii la expoziţie propun tururi istorice, expediţii arheologice, saffari, diving, croaziere în Asia, Australia, America de Nord şi de cea de Sud, Africa şi Europa.

Turiştii vor putea face cunoştinţă cu întregul spectru de oferte şi servicii turistice pînă pe 13 aprilie.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?