X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Mass-media: În Departamentul de Stat al SUA s-au pierdut $6 miliarde

7 apr. 2014,, 02:24   Externe
6714 7
Foto: newzz.in.ua
Raportul Inspectorului General al Departamentului de Stat al SUA, Steve Linik, a relevat pierderea a $6 miliarde de dolari din contractele pentru ultimii șase ani.

Potrivit site-ului postului TV MYFOXNY, se pare că problemele de gestionare au început pînă la venirea lui Hillary Clinton în funcția de Secretar Stat al SUA, dar acestea au continuat de-a lungul celor șase ani ai mandatului său.

Inspectorul General a examinat contractele referitoare la războiul din Irak, în cele din urmă, la 33 din 115 dosare, el nu a putut găsi nicio documentație. Aceste 33 de contracte se apreciază în valoare de cel puțin 2,1 miliarde de dolari. În plus, 48 din alte 82 de contracte, de asemenea, nu erau însoțite de documente justificative, fiind, de asemenea, evaluate la 2,1 miliarde de dolari. În plus, este vorba și despre contracte "incomplete" pentru Afganistan în valoare de aproximativ 1 miliard de dolari.

"Sînt sigur că Hillary Clinton va trebui să clarifice această problemă în timpul campaniei sale prezidențiale", - a declarat fostul ambasador american la ONU, John Bolton.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?