Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Cristina Scarlat: Am o misiune și o voi îndeplini! (VIDEO)

3 apr. 2014,, 09:50   Showbiz
5395 2
Foto: noi.md
Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2014 de la Danemarca, Cristina Scarlat, a împărtăşit portalului NOI.md cele mai recente știri și impresii despre viitorul concurs. Interpreta spune că nu are deloc emoţii, ci dimpotrivă se află într-o stare plăcută de aşteptare a evoluării sale pe scena mare.

"Am visat la scena mare încă din copilărie. Acest concurs oferă mai multă libertate și un auditoriu imens, posibilitatea de a face pe scenă ceea ce simţi, ceea ce vrei și chiar să te manifeşti dincolo de aceste limite. Acolo voi fi înţeleasă mai repede decît aici".

Concurenta precizează că scena autohtonă obligă respectarea anumitor limite, iar scena de la Copenhaga permite să obții libertatea enormă de autoexprimare.

În ciuda criticilor la adresa ei și a numeroşilor răuvoitori, Cristina spune ca nu-şi complică viața. „Am o misiune și o voi îndeplini, mai ales că am așteptat atît de mult acest lucru. Am o șansă și voi încerca să profit de ea”.

Cîntăreaţa spune că cel mai important lucru pentru ea la concurs sînt pretendenții demni. "Este important că am ce și cui spune. Voi fi pe scenă aşa cum sînt – naturală și fără măști". Cristina îi consideră favoriţi, dar şi concurenţi puternici pe reprezentanții Azerbaidjanului și Armeniei.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?