X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Replica lui Marinuța la acuzațiile președintelui Timofti

20 mar. 2014,, 12:46   Politică
4828 1
Foto: noi.md
Fostul ministru al Apărării Vitalie Marinuța a reacționat la acuzațiile președintelui Nicolae Timofti, care a declarat recent că fostul ministru este lipsit de demnitate de general. Într-o postare pe o rețea de socializare, Marinuța a calificat spusele lui Timofti drept un derapaj și un atac la persoană.

„Cu toată stima și respectul față de instituția prezidențială, nu pot să fiu de acord cu abordarea simplistă și metoda atacului la persoană, aleasă de această instituție pentru a comenta circumstanțele plecării mele din funcția de ministru al Apărării”, susține Marinuța.

Mai mult, acesta insistă ca subiectul demisiei sale din funcție să fie discutat public. Potrivit lui, aprecierile lui Timofti în această problema sînt greșite.

„Consider că subiectul dat trebuie să fie neapărat discutat, poate chiar și public, însă nu în condițiile actuale de tensiune internă și regională. Actualmente, este necesar de concentrat toate eforturile pentru a asigura în continuare buna funcționare și dezvoltare a sistemului național de apărare”, a precizat Marinuța.

Amintim că Vitalie Marinuța a demisionat din funcția de ministru al Apărării la sfîrștiul lunii februarie. El și-a explicat decizia prin faptul că a avut divergențe de opinie cu șeful statului pe marginea sistemului național de securitate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?