Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Business Insider: Cea mai plauzibilă teorie despre ce s-a întîmplat cu MH370

20 mar. 2014,, 10:22   Externe
3646 0
Foto : protv.md
Business Insider publica un material intitulat ''Cea mai plauzibila teorie pentru avionul disparut'', in care citeaza opinia fostului pilot Chris Goodfellow despre misterul MH370.

Acesta a scris pe Google Plus ca, in opinia sa, putin inainte ca avionul sa dispara de pe radar, un cauciuc din trenul de aterizare a luat foc, fapt ce a facut cabina sa se umple de fum.

Alertati, pilotii au intors avionul catre cel mai apropiat aeroport unde puteau ateriza, numit Pulau Langkawi. Asta explica devierea de la traseul original.

Apoi, pilotii au incercat sa gaseasca sursa incendiului, motiv pentru care au inchis majoritatea sistemelor de transmisie.

Motivul pentru care pilotii nu au contactat solul este ca, in cazul unei probleme, nu comunicarea cu turnurile de control este prioritatea, ci rezolvarea problemei si mentinerea avionului pe traseu.

Astfel, pana sa ajunga sa comunice cu solul, pilotii cel mai probabil au lesinat sau au murit, sustine Goodfellow.

Apoi, avionul si-a continuat zborul pe pilot automat, a trecut pe deasupra aeroportului Pulau Langkawi, deoarece nu avea cine sa il aterizeze, a zburat pana s-a terminat combustibilul si a plonjat in Oceanul Indian.

Business Insider scrie ca aceasta este cea mai buna teorie deoarece este cea mai simpla si se potriveste cu toate detaliile cunoscute despre MH370.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?