X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Audierile rapoartelor privind situația de la BEM și concesiunea Aeroportului Chișinău au eșuat din nou

19 mar. 2014,, 14:28   Economie
3546 0
Foto : noi.md
Comisia parlamentară pentru economie, buget și finanțe iar nu a reușit să desfășoare audieri privind situația de la „Banca de Economii” și realizarea proiectului de concesiune a Aeroportului Internațional Chișinău, relatează NOI.md.

Ședința preconizată pentru miercuri, 19 martie, a durat doar cîteva minute și a fost declarată închisă pe motiv că, la fel ca ieri, reprezentanții ministerelor Economiei, Transporturilor și altor instituții de resort nu s-au prezentat, cu toate că au fost invitați personal. Unicul oficial de rang înalt care s-a prezentat la ședință a fost președintele Consiliului de administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare, Artur Gherman.

Deputații și-au exprimat regretul în legătură cu faptul că persoanele responsabile din nou nu s-au prezentat pentru a discuta problemele de importanță majoră, menționînd că aceasta este o lipsă de respect față de deputații comisiei de profil, care consideră importantă organizarea de audieri cu participarea primelor persoane din ministere care au luat decizii, și nu cu subalternii acestora, care execută aceste decizii. Deputatul Igor Dodon consideră că aceasta denotă că Guvernul are ce ascunde.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?