Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Timofti dezvăluie cel mai mare regret al său (VIDEO)

18 mar. 2014,, 12:54   Politică
3894 7
Foto: inprofunzime.md
La marcarea celor doi ani de mandat, președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a declarat că cel mai mare regret al său, pe plan profesional, este faptul că nu a reușit să contribuie la excluderea simbolurilor comuniste. Declarația a fost făcută de Timofti astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Regret că în acești doi ani de mandat nu am reușit să contribui la excluderea simbolurilor comuniste din țara noastră. Este o nereușită a mea acest lucru”, a precizat Timofti.

Șeful statului a ținut să precizeze că pe parcursul celor doi ani de mandat și-a concentrat eforturile în direcția menținerii unui climat de liniște și stabilitate în țară.

„Nu am luat tot timpul atitudini drastice față de lucrurile negative din țară, tocmai pentru a nu încinge atmosfera. Activitatea mea s-a concentrat pe cîteva domenii – politica externă, justiția, securitatea statului, Armata Națională, conflictul transnistrean, sînt domenii-cheie pentru țara noastră”, a precizat Timofti.

Totodată, acesta s-a arătat nemulțumit de acțiunile întreprinse de organele de drept în vederea combaterii corupției. „Nu întotdeauna am fost mulțumit de activitățile anticorupție, organele de drept trebuie să fie mai ferme în combaterea acestui fenomen. Sper să funcționeze cadrul legal modificat recent în acest sens”, a mai remarcat Timofti.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?